Over ons bedrijf Jobforpeople uitzendbureau

Jobforpeople is een uitzendbureau uit Eindhoven, wij richten ons voornamelijk op de bemiddeling van uitvoerend personeel. Gewoon lekker gas erop en ervoor gaan! Daar zijn we goed in en we helpen je er graag bij.

Werkwijze

We werken volgens een unieke unitstructuur waarbij de twee recruiters beide een dubbelrol vervullen. Zij leveren niet alleen diensten aan onze klanten, maar werven daarnaast ook zelf de kandidaten en maken de
match. Doordat de recruiter beide partijen persoonlijk kennen maken zij een betere match tussen klant en kandidaat. Bovendien verankeren en documenteren wij onze kennis en best praktische in onze bedrijfsconcepten om onze klanten te verzekeren van een beproefde en bewezen dienstverlening. Best praktische worden gedeeld om de dienstenverlening continue te verbeteren. Online zijn wij zichtbaar en altijd bereikbaar voor zowel klanten als kandidaten.

Onze missie

Het bouwen van een verfrissende en dynamische werkomgeving door te investeren in het plezier en de uitdagingen van de flexkrachten op de werkvloer. Waarbij samenwerken, kwaliteit, partnerschap en vernieuwing onze sleutelwoorden zijn.

We zijn een club van ambitieuze mensen die hard werken en doelgericht zijn! Met onze unieke oplossingen in de uitzendbranche ontzorgen we de meest uiteenlopende organisaties in hun personeelsvraagstuk.

Wij beloven jou

Hoge energie

Hoe leuk is het om met mensen te werken die gepassioneerd en enthousiast zijn? We zijn energieke doeners!

Flexibiliteit

Iets wijzigen of toch iets anders? Geen probleem! We zijn super flexibel en denken altijd met je mee.

Snelheid

Sneller dan snel? Het kan bij Jobforpeople!
We proberen je altijd snel te helpen.

Partnerschap

Samenwerken zit in ons DNA. We bouwen een partnerschap die werkt voor beide partijen.

Sounds good? We maken graag kennis met je!

Contact opnemen

Onze cultuur

Onze cultuur is super kostbaar voor ons,
het zijn onze waarden en vertel wie we zijn en hoe we je helpen.

Een platte organisatie

Jobforpeople is een platte organisatie en iedereen is gelijk. Bij ons vind je geen hiërarchie. Een open en eerlijke cultuur waarbij we gaan voor directe communicatie. Dit pakt altijd goed uit, problemen lossen we op en zaken die goed gaan benoemen we! Je kunt alles vragen, er is een grote mate van verantwoordelijkheid bij ieder teamlid.

 

Fail fast, learn fast

Fouten maken? Dat mag! Het komt dan ook vaak voor dat we er achteraf hard om kunnen lachen. Want ja… iedereen maakt wel eens een foutje toch? Bij ons staat de oplossing centraal, we komen snel met een oplossing en leren door.

 

Alles is mogelijk

Wij gaan altijd voor een ‘Ja’. We denken out of the box, en als je zo denkt is in principe alles mogelijk. We denken graag met je mee binnen ons aanbod.

 

Assertiviteit: dat wordt gewaardeerd!

We zijn niet te stoppen. Assertiviteit vinden we dan ook enorm belangrijk en dit wordt gewaardeerd binnen ons team. Zelf doen, beslissingen durven nemen en zelf ondernemen binnen het team.

 

 

 

For people

Flexibel personeel

Uitzenden & Detacheren vormt de kern van onze dienstverlening. We helpen bedrijven hun flexibele behoefte aan personeel op te vullen. We werven kandidaten die passen bij het bedrijf en de functie en verzorgen het gehele plannings- en verloningsproces.

Specialisaties

Ons dienstenaanbod voor de uitzendmarkt omvat vele specialisaties: specifieke marktsegmenten waar wij op richten, zijn productie, transport, logistiek, administratie ect..

Direct aan de slag?

Plaats zelf en online je vacature.

Binnen 24 uur staat je vacature online

Betrokken recruiters

Zo snel mogelijk kandidaten