Tarieven

Jobforpeople rekent gemiddeld omrekenfactor tarieven vanaf 1,9


Als je op zoek bent naar goede uitzendkrachten voor jouw organisaties die je ondersteuning kunnen bieden dan kun je op onze mensen rekenen.

Wil je precies weten wat een uitzendkracht kost? Stuur ons de vacature Direct sturen en wij informeren je vrijblijvend over de kosten.

Voordelen inhuren uitzendkracht?

Het inhuren van een uitzendkracht heeft veel voordelen.

  1. Tijdwinst Jobforpeople gaat voor je op zoek naar kandidaten die voldoen aan het profiel en verzorgen het gehele selectieproces. Je hoeft zelf geen vacature online te plaatsen of sollicitatiebrieven door te spitten.
  2. Flexibiliteit je kan de uitzendkracht inzetten wanneer je wilt. Je betaalt alleen gewerkte uren.
  3. Geen loondoorbetaling bij ziekte als een vaste medewerker ziek is, ben je verplicht het loon door te betalen. Deze verplichting geldt niet voor uitzendkrachten. Jobforpeople is verantwoordelijk voor de loondoorbetaling bij ziekte.
  4. Geen administratieve rompslomp Jobforpeople is de werkgever van de uitzendkracht en regelt de uitbetaling van het loon, de afdracht van premies en heffingen en alle andere administratieve verplichtingen die bij het werkgeverschap horen. Denk aan het verstrekken van loonstroken en jaaropgave, het toekennen van vakantiedagen en het administreren van de ziek- en herstelmeldingen.

Wat is uitzenden?

Jobforpeople stelt op uitzendbasis arbeidskrachten ter beschikking aan opdrachtgevers tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week en de duur van de werkzaamheden is flexibel. Hierdoor kunnen bedrijven goed inspelen op veranderingen in de markt, en vaste medewerkers vervangen bij ziekte of zwangerschapsverlof.

Wij beloven jou

Hoge energie

Hoe leuk is het om met mensen te werken die gepassioneerd en enthousiast zijn? We zijn energieke doeners!

Flexibiliteit

Iets wijzigen of toch iets anders? Geen probleem! We zijn super flexibel en denken altijd met je mee.

Snelheid

Sneller dan snel? Het kan bij Jobforpeople!
We proberen je altijd snel te helpen.

Partnerschap

Samenwerken zit in ons DNA. We bouwen een partnerschap die werkt voor beide partijen.

Sounds good? We maken graag kennis met je!