Inschrijven werkzoekenden

Je kan je vrijblijvend inschrijven

Schrijf je in bij Jobforpeople en wij zorgen voor een baan die bij je past.

Onze vacatures

Altijd nieuwe vacatures

Bij Jobforpeople hebben wij altijd vacatures beschikbaar in verschillende branches. Neem snel een kijkje of er een baan voor jou tussen staat. Staat je baan er toch niet tussen? Schrijf je dan in als werkzoekenden en wij gaan voor je op zoek.

Top werkgevers

Een baan waar je energie van krijgt

Een baan moet natuurlijk volledig bij je passen en dat begint bij een grondige intake. Ook als je nog niet helemaal weet wat bij je past. Met Jobforpeople groei je verder.

 

Wij vinden de perfecte match

Op zoek naar een toffe baan?

Direct Inschrijven bij Jobforpeople

 

Van intake naar baan

  1. Telefonische intake. We maken graag kennis met je via een telefonische intake. We bespreken wie je bent en waar je heen wilt.
  2. Banenzoektocht. Vervolgens kijken we binnen onze database naar de leukste vacatures voor jou. Hebben we er eentje gevonden? Dan nemen we contact met je op.
  3. Sollicitatiegesprek. We bespreken de functie tijdens het sollicitatiegesprek en stellen je motivatie vast. Is het een match? Door naar de opdrachtgever!
  4. We stellen je voor. Samen introduceren we je bij een leuke opdrachtgever van Jobforpeople.
  5. G0-No-Go moment. Als de opdrachtgever akkoord gaat, kun je hier aan de slag! Gefeliciteerd, je kunt nu het contract tekenen 😉
  6. Contract onderteken. Je vult je gegevens in en verder regelen we alles online. Je krijgt een contract van ons per e-mail, tekenen en aan de slag!

Wij beloven jou

Hoge energie

Hoe leuk is het om met mensen te werken die gepassioneerd en enthousiast zijn? We zijn energieke doeners!

Flexibiliteit

Iets wijzigen of toch iets anders? Geen probleem! We zijn super flexibel en denken altijd met je mee.

Snelheid

Sneller dan snel? Het kan bij Jobforpeople!
We proberen je altijd snel te helpen.

Partnerschap

Samenwerken zit in ons DNA. We bouwen een partnerschap die werkt voor beide partijen.

Sounds good? We maken graag kennis met je!

Veel gestelde vragen

Wij streven er naar om je binnen 1 werkdag een reactie te geven op je sollicitatie. Wij bellen je dus houdt je telefoon in de gaten! Na het eerste telefonische gesprek zul je meer informatie over het verdere verloop van de procedure. Dit houdt meestal in: een digitaal sollicitatiegesprek met Jobforpeople, gesprek met de opdrachtgever en een referentiecheck.

Wij betalen het salaris maandag en woensdag uit. Op uiterlijk vrijdag moet het dus ook op je rekening staan. Heb je vragen of wil je iets weten over het salaris? Mail ons dan naar info@jobforpeople.nl en wij lossen het voor je op!

Mail ons dan naar info@jobforpeople.nl en wij lossen het voor je op!

Jobforpeople stelt op uitzendbasis arbeidskrachten ter beschikking aan opdrachtgevers tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week en de duur van de werkzaamheden is flexibel. Hierdoor kunnen bedrijven goed in spelen op veranderingen in de markt, en vaste medewerkers vervangen bij ziekte of zwangerschapsverlof.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag dan via de chat of neem contact op via onderstaande gegevens.

Tel:+850608769

Ma t/m vr 08:30 – 17:30

Stuur een Whatsapp

Binnen 4 uur reactie

Email:info@jobforpeople.nl

Binnen 1 werkdag reactie